75% van onze klanten contacteren Fourny voor de productie van een specifieke lijm-op-maat als private label. Die samenwerking verloopt telkens erg transparant en in nauw contact met de klant in kwestie.

“In het kader van de vervanging van het brugdek van de Pijlebrug te Meppel heeft FiberCore intensief samengewerkt met Fourny.
Fourny ontwikkelde voor ons een 2K PU lijm die volledig aan onze verwachtingen voldoet inzake ‘open tijd’, viscositeit, vloeigedrag en hechting (composiet op staal). Zowel bij het testen van de lijmverbinding als naderhand tijdens de uitvoering bleken de vertegenwoordigers van Fourny uitermate deskundig en een goede samenwerkingspartner tegelijk.
De vernieuwde Pijlebrug is uitgevoerd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever en wordt door FiberCore Europe nog regelmatig als belangrijk referentieproject gebruikt.” (zie ook: https://www.fibercore-europe.com/blog/project/meppel-pijlebrug/)

Jan KroonCEO Fibrecore-Europe

“SealEco is gespecialiseerd in dakdichting voor verschillende daktypes. Naargelang onze producten hebben wij aangepaste lijm nodig. Fourny is daarin een betrouwbare partner, al meer dan 10 jaar ondertussen.”

tevreden klanten Fourny uw partner in lijmoplossingen
Fabiola Van Den KeybusSales Administrator

“Wij werken bijna 25 jaar samen met Fourny. Zij leveren ons lijmen op maat, zowel voor de verlijming van vloerbekleding als van textiel op verschillende schuimdelen in onze autocars. Vaak werken wij met nieuwe materialen die verkleefd moeten worden en Fourny ontwikkelt dan de lijm die zich daartoe leent. Ook geografisch zijn we geschikte partners. Van Hool is gevestigd in Koningshooikt, Fourny in Willebroek. Als er zich al eens een technisch probleem stelt, dan staan ze nog dezelfde dag bij ons op kantoor om te helpen.”

Raf JanssensAcheteur

“Wij zijn gespecialiseerd in de productie van tegels voor verhoogde vloersystemen. Fourny levert ons lijm voor de bekleding van spaan- of gipsplaten, of het nu gaat om alufolie, staalplaten, linoleum, PVC of tapijt. We werken al 20 jaar samen met hen omdat hun lijm voor onze uiteenlopende toepassingen de meest efficiënte is.”

Erik DerkoningenResponsable de production

Laat uw getuigenis achter

Onlangs samengewerkt met Fourny en onze lijm gebruikt voor uw specifieke toepassing? Deel uw ervaring met ons. Uw input helpt ons om onze klanten nog beter ten dienste te staan.

Verzenden