75 JAAR EXPERTISE

Of het nu gaat om een lijmproduct voor een autospeaker, een betonconstructie, een kunststofdakbedekking of een schoen: Fourny maakt al 75 jaar lang de beste lijmen en coatings voor elke toepassing.

Ook voor de ontwikkeling van uw eigen huismerk en product op maat zijn wij de ideale partner. Onder het motto:

hoe iets wat je niet ziet een groot verschil kan maken.

FOURNY IN CIJFERS

  • ruim 1.800 eigen formules voor lijmen en coatings waarvan er op regelmatige basis 300 geproduceerd worden
  • 700 basisgrondstoffen
  • +/- 2.000 ton lijmproductie op jaarbasis
  • 7000 m2 productieruimte
  • meer dan 500 tevreden klanten
  • een nieuw bedrijfsgebouw en R&D-centrum sinds 2017
industrial adhesives supplier -Fourny Willebroek

TOPKWALITEIT VAN A TOT Z

Enkel het allerbeste is goed genoeg voor u. Fourny draagt kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Dat geldt doorheen de volledige productieketen. Deze kwaliteit werd door het onafhankelijke bureau LRQA België bekroond met het ISO 9001:2015 certificaat.

Ook veiligheid eindigt voor Fourny niet bij de poorten van het bedrijf. Degelijke en duidelijke informatie over onze producten is voor ons een continu aandachtspunt. Alle relevante MSDS-fiches en veiligheidsinformatie van/over onze lijmen zijn op aanvraag beschikbaar.

CONTACTEER ONS NU!

LIJM MET OOG VOOR DE TOEKOMST

We willen een planeet mét toekomstperspectief en dus nemen we onze verantwoordelijkheid. Fourny werkt elke dag met de grootste zorg volgens de strengste normen op het gebied van ADR-transporten, etikettering en de Europese REACH-reglementering. Maar we gaan graag een stap verder.

Zo vermijden we in ons productieproces zoveel mogelijk afval door recyclage- en distillatie-technieken toe te passen. Bij de ontwikkeling van elke nieuwe lijm en applicator wordt standaard veel aandacht besteed aan de impact voor mens en milieu. Fourny wordt bovendien regelmatig bevraagd voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve lijmoplossingen die VOC-vrij zijn.

industrial adhesives supplier - Fourny Willebroek