Bouwsector

Lijm wordt alsmaar populairder in de bouwsector. Fourny is dan ook hofleverancier  van lijmen-op-maat voor verschillende producenten van bouwmaterialen die onze lijm gebruiken bij hun diverse projecten. Enkele voorbeelden:

  • Dakbedekking

Fourny ontwikkelde als eerste een unieke verspuitbare lijm voor EPDM en andere dakbedekkingsmaterialen, waardoor dakwerkers sneller en efficiënter kunnen werken. De grootste producenten en importeurs zijn klant bij Fourny.

  • Vloeren

Vele fabrikanten en groothandelaars van kurk-, parket- en vinylvloeren en tapijten werken al jarenlang, vaak onder private label, met lijmen van Fourny. Wij leveren eveneens zelfnivellerende coatings maar ook elektrisch geleidende vloersystemen voor dataroom toepassingen.

  • Productiemachines

Fourny speelt een pioniersrol in de ontwikkeling van een unieke epoxylijm om productiemachines chemisch te verankeren. De lijm absorbeert veelvuldige vibraties en heeft een superieure hechting op metaal en een betonnen ondergrond.

  • Betonnen constructies

Wij bieden kant-en-klare oplossingen voor de duurzame verlijming van de meest uiteenlopende betonelementen en -gevels.

  • Gevelplaatverlijming

Bij ons vindt u diverse oplossingen voor  een perfecte verlijming  van gevelplaten in hout, (façade)steen, aluminium,….

LIJMEN VOOR ELKE SECTOR - dakbedekking, vloeren, productiemachines, betonnen constructies

Leder- en schoensector

75 jaar geleden ontwikkelde Fourny zijn eerste lijm voor de schoenindustrie. We mogen verschillende grote en internationale merken tot onze vaste klanten rekenen.

waterproofing adhesive Fourny

Autosector

Fourny-lijm is te vinden in 1 op de 4 wagens, wereldwijd. Dankzij onze jarenlange ervaring rekenen wij de grootste toeleveranciers van de autosector tot onze klanten. Ontdek onze bekroonde lijmoplossingen voor autobekleding, luidsprekers, hoedenplanken,…

Fourny watergebaseerde lijmen en coatings

Transportsector

Ook in ons aanbod: toonaangevende en kwaliteitsverhogende oplossingen voor verlijmingen van onderdelen van autobussen, campers, trucks, het railtransport, de scheepsbouw en speciale voertuigen. Fourny levert o.a. lijm voor autobustapijten, isolatie van tankwagens, laadvloeren van vrachtwagens,…

adhesives manufacturing company- Fourny Willebroek

Grafische sector

Fourny biedt een aantal hoogwaardige lijmproducten voor de grafische sector, die deels aangebracht worden door een zeefdrukmachine, deels via een flexomachine. Onze lijmen worden veelvuldig gebruikt voor permanent klevende en herpositioneerbare stickers.

standaardlijmen - gepersonaliseerde lijmen - private label Fourny