Wij zijn een team dat expertise, passie en ondernemerschap combineert. Ons bedrijf heeft 75 jaar ervaring in de lijmsector en kijkt ernaar uit om in de toekomst hoogwaardige lijmen te blijven produceren, die perfect inspelen op de noden van onze klanten.

Research & Development

R&D vormt de basis van ons bedrijf.

In ons gloednieuwe labo verdiepen onze experten zich dagelijks in hun kennis van materialen en gebruiken die kennis om nieuwe en hoogtechnologische lijmen te ontwikkelen.

Mario Meulemans:

“Bij Fourny hebben we doorheen de jaren goede contacten opgebouwd met wereldspelers uit de chemische sector. Zij houden ons op de hoogte van hun recentste bouwstenen, waarmee we dagelijks aan de slag gaan om nieuwe, slimmere lijmen samen te stellen.”

Operations & productie

Een veilige en efficiënte productie,

die de leveringstermijnen en kwaliteitseisen van onze klant respecteert: daar zet dit team zich iedere dag voor in.

Wim Nies:

“Al tien jaar lang volg ik de productie bij Fourny van a tot z op, gaande van de bestelling van grondstoffen en productieplanning tot de levering bij de klant. Onze klanten waarderen sterk onze flexibiliteit.”

Sebastiaan:

“Fourny is op-en-top customized. Wil de klant een andere samenstelling, kleur of verpakking, dan kan dat in principe. In de sector ligt daar onze absolute meerwaarde.”

Accountmanagement

Ons account team staat klaar voor onze klanten,

vanaf de vraag naar een private label-lijm tot de ontwikkeling ervan en een vlotte administratieve afhandeling.

Guy Nies:

“Binnen Fourny begeleid ik niet alleen onze bestaande klanten, maar ben ook een van de aanspreekpunten voor de nieuwe. Ondertussen werk ik meer dan 15 jaar in de lijmsector. Terwijl er vroeger vooral in de leder- en zetelindustrie verlijmd werd, is ons cliënteel nu veel diverser geworden, gaande van autocarproducenten tot leveranciers van kunststofdakbedekking.”

Jan De Vooght:

“Mijn passie zijn onze klanten. Of het nu gaat om een eerste kennismaking of een jarenlang partnership, ik wil onze klanten altijd op de best mogelijke manier helpen. Na 20 jaar internationale verkoopservaring als manager in de technologie- en chemiesector ben ik nu erg blij en fier om mijn expertise en netwerk ten dienste van Fourny te kunnen stellen.”

Office Management

Onze administratieve en organisatorische back-up,

die de link vormt tussen onze klanten en interne teams en ook onze productie actief ondersteunt.

Dominique:

“Het is fijn om te merken dat we vele trouwe klanten hebben, waar we al jarenlang mee samenwerken. Met onze no-nonsense aanpak en directe communicatielijn proberen we zo kort mogelijk in te spelen op de wensen van onze klant.”